dijous, 15 de setembre del 2022

Tornem amb més activitats!

 Tornem de vacances i a la biblioteca ja podem anunciar que tenim preparat per l'inici de curs.

Al setembre tornem amb bones lectures amb els clubs de lectura. A més estrenem el nou Club de Lectura Juvenil.

Per la benvinguda del curs ens vindrà a visitar l'il·lustrador Albert Asensio i comentarà el llibre "El despertar de l'arbre"
I pel que fa al club d'adults assistirem al col·loqui que ha organitzat l'associació El Bruc amb la cultura, amb l'autora Carlota Gurt i el seu llibre "Sola".

Al octubre podreu visitar dues exposicions que tindrem a la sala Montserrat Font, dedicades a Felícia Fuster (poetessa, traductora, artista plàstica) i Natividad Yarza (primera dona alcaldessa).

Com d'altres anys durant aquest mes celebrem, juntament amb la resta de biblioteques de la comarca, la Setmana de la Salut Mental.

Tambè, torna l'activitat infantil El matí dels més menuts, que passa a ser una activitat familiar que es realitzarà el 3er dissabte* de cada mes.

*Cal inscripció prèvia.

El mes de novembre gaudirem de la visita de l'autora Care Santos i parlarem amb ella sobre la seva novel·la "Mitja vida"

Ens ho passarem d'allò més bé, amb l'espectacle* de petit format, El viatje de la tortuga Ballaruga, a càrrec de Paula Lladó.

*Espectacle familiar per nadons de 0 a 3 anys. Cal inscripció prèvia.

Al desembre, acabem l'any assistint a la xerrada organitzada per El Bruc amb la cultura, amb l'autor Miquel Martí i Serra i la seva novel·la "La drecera".